sâmbătă, 17 octombrie 2015

Fii o personă de succes!

Astazi vreau să vă dau 10 sfaturi cum să ai succes în viaţă:

1.Căseşteţi talentul ascuns- Fiecare din noi trebuie să posede un talent, dar el nu stă la suprafaţă, el trebuie descoperit. Încearcă mai multe lucruri şi alege unul din ele care ţi se potriveşte mai bine, dezvoltă-l şi pe viitor vei alege profesia care  se dedică acestui talent.

2.Citeşte- Doar citind vei deveni o persoană cu un intelectual de o personalitate celebră, citind noi ne îmbogăţim vocabularul şi descoperim noi lucruri.

3.Ocupăţi timpul, nu sta de geaba- Încearcă să nu stai, fă diferite lucruri înscriete în diferite proiecte, rezolvă concursuri, scrie, desenează, citeşte informaţii utile... Şi făcînd asta vei avea succes!

4. Ai grijă ce prieteni iţi faci- Prietenii la fel reprezintă un lucru important pentru o persoană de succes, cautăţi prieteni cu care ai ce vorbi, care ştii că te vor ajuta, încuraja şi nu te vor invidia.

5.Nu invidia alte persoane-Dacă vezi că o persoană e mai bună decît tine, învaţă mai bine, încearcă s-o întreci să fii tu primul, dar nu invidia, deoarece invidia se va întoarce asupra ta.

6.Fii mereu de partea familiei tale- Familia e foarte importantă pentru noi, ea ne-a creeat, şi chiar dacă crezi că ea te urăşte, asta nu e drept familia niciodată nu îţi doreşte răul, ea mereu te susţine.

7.Fii ascultător- Ascultă-i pe cei mari sau pe cei mai buni decît tine, de la ei vei putea învăţa multe lucruri utile.

8.Zîmbeşte- Se spune că zîmbetul salvează lumea, prin zîmbet îi putem distruge pe cei ce ne vor răul, îndepărtează-te de cei care nu ţin cu tine.

9.Fii precaut- Pregăteştete pentru toate greutăţile vieţii, nu te lăsa doborît!

10.Fii tu însuţi- Nu copia pe alţii, inspirăte... Încearcă să fii tu exemeplu pentru alţii, dar să fii un exemplu demn de urmat!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu